چهارشنبه 06 خرداد 1405

flag
  • 1405/02/15 - 10:00
  • تعداد بازدید : 53
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تبیین دامپزشکی در دیدار سرپرست دامپزشکی لرستان با مدیرکل دیوان محاسبات استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان سرپرست دامپزشکی استان با مهندس محمدی مدیرکل دیوان محاسبات استان دیدار و مواردی از امورات دامپزشکی تبیین شد.

در این دیدار حداد شفعیان سرپرست دامپزشکی استان ضمن تبریک انتصاب مهندس محمدی، به بیان موضوعاتی در خصوص فعالیتهای دامپزشکی پرداخت.

در ادامه رضا عسکری معاونت توسعه منابع انسانی دامپزشکی توضیحاتی در خصوص اعتبارات استانی و کشوری و راه های هزینه کرد ارائه داد. 

در ادامه محمدی مدیرکل دیوان محاسبات ضمن خوش آمد گویی و خدا قوت  به سرپرست جدید دامپزشکی لرستان و هئیت همراه عنوان کرد: باتوجه به ارتباط کاری دامپزشکی با سلامت جامعه، به معیشت خانواده علاوه بر سلامت نیز توجه داشته باشد و در این راه دیوان محاسبات همکاری های لازم را انجام خواهد داد.

در این دیدار مرادبیرانوند رئیس اداره طرح و برنامه و بودجه، امیر عرب ذیحساب و علی حسین ولدی رئیس اداره سرمایه انسانی دامپزشکی  نیز حضور داشتند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 353546
کلمات کلیدی
ravabet پروانه

ravabet پروانه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور