• 1403/02/30 - 07:57
  • تعداد بازدید : 135
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر کل دامپزشکی لرستان:

عدم مشاهده بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در لرستان

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی لرستان، با توجه به فرا رسیدن فصول گرم سال، افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی و امکان انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمعیت دامی به جوامع انسانی، مدیرکل دامپزشکی استان لرستان در گزارش خبری صدا و سیمای مرکز لرستان از هشدار و را ههای جلوگیری از این بیماری صحبت نمودند.

دکتر مصطفی زبردست با بیان اینکه تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان مشاهده نشده است، از اقدامات پیشگیری و کنترلی در مقابل این بیماری همچون: سمپاشی بدن دام و جایگاه دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اشاره نمودند.

این مقام مسئول، کشتار غیر مجاز دام را از جمله راه‌های اشاعه این بیماری معرفی نمود و از شهروندان عزیز تقاضا نمود که گوشت مورد نیاز سبد خانوار را از مراکز مجاز و تحت نظر دامپزشکی تهیه نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 319682
کلمات کلیدی
ravabet پروانه

ravabet پروانه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه