بازدید شبانه مدیر کل دامپزشکی لرستان از کشتارگاه ماد طیور بروجرد

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی استان لرستان با توجه به کشتار شبانه طیور در کشتارگاه ماد طیور، مدیر کل دامپزشکی استان لرستان باهمراهی حجت الاسلام کرمی و دکتر مهدی زاده رئیس اداره دامپزشکی بروجرد از کشتارگاه ماد طیور بازدید نمودند.
دکتر مصطفی زبردست در این بازدید ضمن بررسی تمامی خطوط کشتار، مسائل و مشکلات این خطوط جهت برطرف شدن نواقص رایزنی شده و اشاره نمودند که در سطح استان 9 کشتارگاه طیور فعال بوده و ناظرین بهداشتی و شرعی به طور مستقیم در این مراکز حضور داشته و نظارت های لازم را اعمال می نمایند.
حجت الاسلام ویسکرمی از نحوه ذبح شرعی بازدید نموده و بیان داشتند که با حضور ناظرین شرعی در این کشتارگاه و تمام کشتارگاه های دام و طیور استان، دغدغه مسائل شرعی در ذبح طیور و دام ها مرتفع گردیده است.
کشتارگاه ماد طیور یکی از کشتارگاههای صنعتی استان است که شبانه 15-10 کامیون مرغ کشتار می نماید که هر بار با وزن تقریبی 2-1/5 تن دارد.
نظر دهید