• 1403/05/10 - 08:02
  • تعداد بازدید : 250
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گزارش فعالیت های نظارت بهداشتی دامپزشکی الیگودرز بر مواد خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی لرستان؛ اداره  دامپزشکی الیگودرز در راستای نظارت بر بهداشت فرآورده‌های خام دامی نسبت به انجام  بازرسی بهداشتی روزانه از مراکز عرضه مواد خام دامی شهرستان اقدام می نماید.

 رئیس اداره دامپزشکی شهرستان الیگودرز در اینخصوص افزودند که بازرسین بهداشتی و نظارتی اداره دامپزشکی این شهرستان در قالب اکیپ‌ روزانه اقدام به بازرسی مراکز عرضه مواد خام دامی، رستوران ها و فروشگاه های زنجیره‌ای می نماید.

دکتر مجتبی کریم زاده اشاره کردند که تنها در هفته اول مرداد 1403 میزان 205 کیلوگرم گوشت فاسد ضبط و معدوم سازی شده و یک واحد متخلف به‌ مراجع قضایی معرفی گردید.

این مقام مسئول از همکاری خوب دادستانی، تعزیرات، شبکه بهداشت علوم پزشکی و سازمان صمت در قالب حضور در گشت مشترک قدردانی نمودند و این تشریک مساعی را در سرعت بخشیدن به رسیدگی موارد و مراکز متخلف مثمر دانستند.

  • گروه خبری : الیگودرز
  • کد خبر : 323147
کلمات کلیدی
ravabet پروانه

ravabet پروانه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید