• 1403/05/23 - 06:34
  • تعداد بازدید : 275
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارزیابی کیفیت لاشه مرغ های کشتاری در سطح مراکز عرضه شهرستان دورود

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان دورود، کارشناسان بهداشت و نظارت بر مواد خام دامی دامپزشکی شهرستان دورود با همکاری اداره صمت اقدام به ارزیابی کیفیت لاشه مرغ های کشتاری در سطح مراکز عرضه نمودند.                                                                  رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دورود درخصوص این خبر افزودند که در این طرح که ماهیانه صورت می پذیرد و پارامترهایی از قبیل: کیفیت ظاهری مرغ بسته بندی شده، برش شکمی، میانگین میزان خونابه، وجود پیش معده، وجود ته روده، وجود پر در مرغ های بسته بندی شده، برش پا از مفصل، درج تاریخ تولید/ تاریخ انقضا/ کدرهگیری، بسته بندی آلایشات و وجود اجزا حرام نظیر طحال در آلایشات بسته بندی مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرند.

دکتر آرش یاراحمدی اشاره کردند که باتوجه به بررسی 10 پارامتر یادشده، مشخص گردید که لاشه مرغ هایی که در کشتارگاه با خط کشتار صنعتی کشتار شده اند نسبن به خط نیمه صنعتی، از کیفیت بهتری برخوردار هستند. 

  • گروه خبری : دورود
  • کد خبر : 323700
کلمات کلیدی
ravabet پروانه

ravabet پروانه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید