معدوم سازی 2/5 تن داروی دامی غیر قابل مصرف در لرستان
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/39/2024/Dec/11/photo15466015381.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان مقدار بیش از 2 و نیم تن داروی دامی غیر قابل مصرف با رعایت موضوعات زیست محیطی معدوم شد.
مدیر کل دامپزشکی استان لرستان درخصوص این خبر اعلام کردند با توجه به گشت ها و بازدید های میدانی از سطح مراکز درمانی و دارویی دامی استان از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از 2 و نیم تن داروی دامی غیر قابل مصرف از سطح این مراکز جمع آوری و با توجه به هماهنگی های به عمل آمده با اداره کل محیط زیست استان با ارسال به یکی از کارخانجات امحا مورد تایید سازمان محیط زیست از چرخه مصرف خارج شدند.
دکتر مصطفی زبردست اضافه کردند که در حال حاضر ۱۰۷ داروخانه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش داروهای دامی در استان فعال هستند که به صورت مستمر مورد رصد و پایش همکاران و کارشناسان دامپزشکی قرار می گیرند.
نظر دهید