پنجشنبه 22 خرداد 1404

flag
  • 1398/04/11 - 18:24
  • تعداد بازدید : 507
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

وجودسالن پیش سرد درکشتارگاههای دام استان ضروریست

دکترمحمدخانی مدیرکل دامپزشکی استان لرستان در حاشیه برگزاری مانورپدافندغیرعامل با محوریت cchfدرمحل کشتارگاه دام شهرستان الیگودرزبه بیان ضرورت وجودسالن پیش سرددرکشتارگاههای دام استان پرداختند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان،دکترمحمدخانی در مصاحبه باواحدخبرصداوسیمای مرکز لرستان درحضورمسئولین استان وشهرستانی درشهرستان الیگودرزگفت:اولین مانورپدافند زیستی دامپزشکی درسال ۹۸باتوجه به اهمیت موضوع بیماری تب کریمه کنگودرمحل کشتارگاه دام شهرستان الیگودرز درحال اجرامی باشد.

وی از همکاری استانداری استان،فرمانداری شهرستان الیگودرز،پدافندغیرعامل استان،همکاران جهاد کشاورزی استان وشهرستان،کلیه فعالان دامپزشکی در بخش دولتی و خصوصی ومسئولین کشتارگاه دام شهرستان الیگودرز وهمه ادارات مرتبط دراجرای این مانورتشکرنمودند.

دکترمحمدخانی به بیان بیماری تب کریمه کنگودرانسان وحیوان پرداختند و نداشتن علائم بیماری cchfدردامهارامتذکرشدند اما این بیماری رادرجمعیت انسانی مهلک وخطرناک وباعلائم قابل مشاهده برشمردند.

محمدخانی افزود:اقدامات پیشگیرانه درخصوص این بیماری در اولویت کارمجموعه دامپزشکی می باشد،لذادرهمین راستا انجام سم پاشی وضدعفونی اماکن دامی ضروری می باشد.لذابه دامداران عزیز تاکید می نماییم درخصوص سمپاشی اماکن دامی خود جدیت لازم را داشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان درادامه گفت: در گام دوم درخصوص پیشگیری ازاین بیماری وجودسالن پیش سرد درکشتارگاههای دام استان ضروریست،اما به دلیل عدم تجهیزبعضی ازکشتارگاههای دام استان به سالن پیش سرد،لازم است هم استان های عزیز بعداز خریدگوشت،آنرا به مدت۲۴ساعت در یخچال قرار دهند وبعدازاین زمان آن را مصرف نمایند.

ایشان به بیان مشکلات بهداشتی موجود درکشتارگاه دام الیگودرز پرداختند وافزودند:تمام تلاش کارمجموعه دامپزشکی استان مرتفع نمودن مشکلات موجود می باشد.

دکترمحمدخانی درخصوص پیشرفت کاری سالن پیش سرد درکشتارگاه دام شهرستان الیگودرزگفت:خوشبختانه شهرداری اقدامات خوبی در  خصوص ساخت سالن پیش سردانجام داده است واین حاکی از پیشرفت ۷۰تا۸۰درصدی در این پروژه می باشد.

ایشان افزودند:   باتوجه به فضای فرهنگی موجوددراستان و مصرف گوشت گرم،ازهم استانیهای عزیز تقاضاداریم از دامهای کشتاری تحت نظر کارشناسان دامپزشکی استفاده نمایند وبعدازتهیه گوشت حتماًآن رابه مدت ۲۴ساعت در فضای پائینی یخچال قرار دهند وبعد مصرف نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 134051
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور