دوشنبه 19 خرداد 1404

flag
  • 1402/02/25 - 14:18
  • تعداد بازدید : 294
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان لرستان

برگزاری همایش بیماری های مشترک با حضور مدیر کل و کارشناسان دامپزشکی در علوم پزشکی استان

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی استان لرستان سمینار یک روزه ای با حضور مدیرکل و کارشناسان دامپزشکی و با موضوع بیماری های مشترک بین انسان و دام (زئونوزها) در علوم پزشکی استان برگزار گردید.

سمینار با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و سخنان دکتر یاراحمدی، معاون پیشگیری از بیماری ها مستقر در علوم پزشکی شروع و  پس از خوشامد گویی به ذکر هدف از برگزاری سمینار پرداخت.

سپس دکتر مصطفی زبردست مدیرکل دامپزشکی استان در ابتدا با ارائه عملکرد دامپزشکی در دو بخش دامی و مشترک به ایراد سخنرانی پرداخته و تلاش سخت کارکنان دامپزشکی استان را که گاها در سه شیفت کاری به انجام امور پیشگیری، کنترل، نظارت و بازرسی مشغول هستند ستود.

روابط عمومی دامپزشکی استان با چاپ بنرهایی با موضوع بیماری های مشترک و در ادامه پخش کلیپ ۶ دقیقه ای از رزمایش جهاد دامپزشکی در محرومیت زدایی، انجام سم پاشی و واکسیناسیون برعلیه تب مالت برای حضار در انعکاس خبری و وظایف رسانه ای دامپزشکی فعالیت نمود. 

سمینار در ادامه با سخنرانی همکاران علوم پزشکی در مبحث one health، بیان عملکرد و انتظارت علوم پزشکی و نیز نقش محیط زیست در همکاری فی مابین سخن به میان آوردند.

مقرر گردید که این همایش ها ادامه داشته و بیماری های مشترک به طور جداگانه مورد رصد از دید one health و جامعه واحد قرار گیرند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 301623
کلمات کلیدی
ravabet پروانه

ravabet پروانه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور