چهارشنبه 21 خرداد 1404

flag
  • 1398/06/27 - 13:09
  • تعداد بازدید : 533
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشریح طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ درکشتارگاههای طیور از زبان رئیس اداره بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی لرستان

درجلسه ای باحضور معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان لرستان،رئیس اداره بهداشت عمومی دامپزشکی لرستان،مدیران وناظرین فنی وبهداشتی کشتارگاههای طیور استان لرستان پیرامون تشریح طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ درکشتارگاههای طیور بحث وتبادل نظرگردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان،دکتر شیرنسب رئیس اداره نظارت بربهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان گفت: باتوجه به ضرورت تقویت نظارت براعمال سامانه های بهداشتی درکشتارگاههای طیور ومراکزبسته بندی فرآورده های خوراکی برآن شدیم تا محورهای اصلی این طرح رابه شرح ذیل برای مدیران وناظرین فنی وبهداشتی کشتارگاههای طیور استان تشریح نماییم.

  • توسعه کشتارگاههای صنعتی طیور مجهز به خط تخلیه اتوماتیک اندرونه خط 2
  • حذف تدریجی چیلرهای آبی
  • خودداری ازکشتاربیش از ظرفیت.
  • سیستم خودکنترلی درکشتارگاهها.
  • ممیزی ورتبه بندی کشتارگاه ورتبه بندی محصولات.
  • شناسنامه دار کردن وقابلیت ردیابی محصولات.
  • رعایت پرهیز غذایی ودارویی قبل از کشتار.
  • ذخیره سازی مرغ منجمد ازمرغ کشتارشده درکشتارگاههای دارای خط2.
  • عرضه مرغ تولیدی درکشتارگاه فاقدخط2،صرفا'به صورت تازه سرد.
  • اعمال دقیق زنجیره سردناوگان حمل ونقل فرآورده های خام دامی.

رئیس اداره نظارت بربهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان افزود: اهداف اصلی دراجرای این طرح را میتوان در6بند بیان نمود:

  1. -   تقویت سیستم ارزیابی کنترل کیفی،بهداشتی فرآیندتولید.
  2. -   بهبودبارمیکروبی وافزایش عمرماندگاری.
  3. -   رتبه بندی بهداشتی کشتارگاهها ومراکز بسته بندی فرآورده های خوراکی.
  4. -   رتبه بندی محصولات استحصالی مرغ.
  5. -   کنترل ومدیریت مخاطرات بهداشتی.
  6. -   ایجادبستر رقابت بهداشتی درمیان تولیدکنندگان وعرضه کنندگان برای جلب نظرمصرف کنندگان. 
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 243745
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور